En ole mikään vaelluskonkari, mutta nyt ovat pakkaushommat alkaneet sujua omasta mielestäni mainiosti. Rinkan varustaminen vaellukselle käy jo aika nopsaan ja tuskattomasti. Samoin olen nyt punninnut kaikki retkiromppeeni ja etsinyt keveimmät ratkaisut. Rinkan paino on muodostunut kohtuulliseksi, eikä enää ole mikään kiire heittää rinkkaa selästä tauoilla tai iltaisin.

Viime viikon vaelluksella iloitsin erityisesti, sillä mitään turhaa ei vaikuttanut olevan mukana. Ruokaa jäi just passelisti sen verran, että olisin selvinnyt hyvin yhdestä lisäpäivästä ja hätätilanteessa vähän pidempään. Jälkeenpäin huomasin, että hansikas- ja suurennuslasipuolella oli hätävarjelun liioittelua, joten punnitsin täysin ylimääräisiksi luvuiksi 350 g, mikä sinänsä ei yhtään paha :)

Sitten uuden retkiniksini esittelyä. Haluan pitää vaelluksella dödöä mukana, että vähäiset retkipaidat säästyvät hajuhaitoilta. Dödöpakkaukset ovat kovin möllyköitä, joten lähtöä edellisenä päivänä päätin askarrella MINIDÖDÖN!

 

Oikealla uusi grammanviilauskeksintö 7 g. Vasemmalla alkuperäinen tuote 70 g. Ja mikä tilasäästö!

Askartelussa käytin apuna hammastikkua huulirasvaputkilon lopulliseen tyhjentämiseen. Pestyyn putkiloon tamppasin dödön veitsenkärjellä. Valitettavasti uudesta tuotteesta puuttuu vielä nimikointi sun muut asiaankuuluvat koristelut. Vielä en kuitenkaan ehtinyt kokeilla, miten Invisible Dry reagoi huulieni kanssa...

Rinkka painoi lähtiessä alle 16 kg ja palatessani lähes saman verran tuliaisten johdosta :) No. ei nuo sarvet painaneet kuin 1,2 kg. Löytyipä muuten kaksi täydellisen nakertamatonta sarviparia, joista olen lapsellisen onnellinen :D

Sadetakki ja -housut olivat kyllä turhakkeita tällä kertaa. Sen verran hyviin säihin satuin. Hieman turhautti niitä joka lähdössä pakata päällimmäiseksi rinkkaan, vaikka olisi pitänyt vaan olla onnellinen, kun niihin ei tarvinnut kertaakaan sonnustautua.